HTML

Archiregnum

Minden társadalom rendelkezik a legsúlyosabb bűnöket felsoroló listával. Ezen bűnök némelyikét a társadalmi rend szövetét szétromboló tettek elítélése határozza meg. Némelykor pedig a bűnöket a vezetők szabják meg, hogy saját helyzetüket állandósíthassák.

Legújabb posztok

Utolsó hozzászólások

2013.09.24. 20:22 TaTa86.

Apostoli Magyar békeharcz

A nemzetközi helyzet fokozódik elvtársak! A nyugati imperializmus nyugati imperializmus újra  a dolgozó magyar nép kizsákmányolására tör dolgozó magyar nép kizsákmányolására tör!

Te! Sötétben bujkáló fülke-ellenforradalmár, reszkess! A dolgozó néptől fokozott éberséget követel a rezsicsökkentés megvédése a szabotőröktől!

2010-ben azt hittük forradalmat hajtottunk végre a szavazófülkékben(, illetve nem, vagy de). Erre kiderül csupán demokratikus választások voltak, és gyalázat, hiába világította meg a nép lelkét a Szentlélek, 2014 a Sátán éve lehet.

Igen, megint vissza kell süllyednünk a Magyar Nemzet szakrális választások által isteni áldással felemelt Nemzeti Együttműködés Rendszeréből, a kritobolsevista mocsárba, ahol elvehetik a nép 8. szentségét, a rezsicsökkentést!

Szent kötelesség népünk apostolaira hárul, hogy 2/3-os dogma által biztosítsák a szentség kiszolgáltatását, mindörökkön örökké! Ámen.

Dolgozó népünket ugyanis ügynökök, árulók megvezetik, a továbbiakban a nép nincsen biztonságban a néptől.

2104ben a békefronton a Magyar Rezsiharcz éve lesz.

Éljen a békeharc!
Éljen Orbán Viktor!
Éljen a Párt!

Áldás rátok, a Magyarok Úristene vezessen!

1 komment

Címkék: NER rezsiharc


A bejegyzés trackback címe:

http://archiregnum.blog.hu/api/trackback/id/tr845532097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.