HTML

Archiregnum

Minden társadalom rendelkezik a legsúlyosabb bűnöket felsoroló listával. Ezen bűnök némelyikét a társadalmi rend szövetét szétromboló tettek elítélése határozza meg. Némelykor pedig a bűnöket a vezetők szabják meg, hogy saját helyzetüket állandósíthassák.

Legújabb posztok

 • Quastr IlIl: @Tata86: :) A kérdés nyilván nem a technikai részletekre vonatkozott. Hanem erre : "Az a gond, hog... (2019.08.16. 14:32) Rövidhírek
 • Tata86: @Quastr IlIl: "Erre mondom én azt innentől fogva nincs értelme komolyan venni azt, amit OV mond a ... (2019.08.12. 20:49) Könnyűzenei kistotalitarizmus
 • Tata86: @Quastr IlIl: Hát matematikailag volt. A százalékok alapján. :) Viszont ehhez se hangulat, se pé... (2019.06.28. 21:11) Előválasztás 2019
 • Tata86: @Quastr IlIl: És ami a leggyalázatosabb: ez a vita már egy hónapja ott van a könyvjelzőim között, ... (2019.06.25. 16:55) Földi Pokol
 • Tata86: @Online Távmunkás: A kerületi polgármesterek témáját fogják kinyitni az egészen biztos. Szerintem ... (2019.06.24. 21:57) Előválasztás

Utolsó hozzászólások

 • Quastr IlIl: @Tata86: :) A kérdés nyilván nem a technikai részletekre vonatkozott. Hanem erre : "Az a gond, hogy tényleg csak a büszkebuzi és a primitívjobb nyil... (2019.08.16. 14:32) Rövidhírek
 • Tata86: @Quastr IlIl: "Te ezt hogy képzelnéd el?" Nem túl bonyi dolog, erről lehetne vitázni. Szépen kiáll néhány ember, aztán kifejtik a gondolataikat. Az... (2019.08.15. 18:54) Rövidhírek
 • Quastr IlIl: Donáth-ügy: Egy kicsit távolról indítok. A szexuális zaklatás legnagyobb problémája, hogy mivel az esetek 95%-ban intim helyzetben történik, ezért ... (2019.08.14. 18:01) Rövidhírek
 • Tata86: @Quastr IlIl: "Erre mondom én azt innentől fogva nincs értelme komolyan venni azt, amit OV mond a saját ideológiájáról." Oké, de ez már a legelejét... (2019.08.12. 20:49) Könnyűzenei kistotalitarizmus
 • Quastr IlIl: @Tata86: "Hogy van-e ideológia-szerű izé a cinizmus mögött?" Ok, de akkor mi az? Én annyit látok, hogy OV(vagy a mögötte álló emberek) fölismert biz... (2019.08.04. 16:23) Könnyűzenei kistotalitarizmus
 • Tata86: @Quastr IlIl: Hogy van-e ideológia-szerű izé a cinizmus mögött? Szerintem igen. Inkább fuzzy-logikával leírható, de ott vn az. Rengetegen támpdatják... (2019.08.04. 10:16) Könnyűzenei kistotalitarizmus
 • Quastr IlIl: @Tata86: "Nagyon hamar behúzta fülét-farkát, úgyhogy nem hiszem... " Ebben igazad lehet Orbán-beszéd: Baromi vicces, ahogy a rezsim próbál vmi ide... (2019.08.03. 16:14) Könnyűzenei kistotalitarizmus
 • Utolsó 20

2010.04.23. 20:07 TaTa86.

Richard Field válaszára

Történt, hogy a választások után az amerikai nagykövet végiglátogatta a "demokratikus" pártok központjait, gratulálva az eredményekhez. Ebből a sétából sajnálatos módon kihagyta a Jobbikot.( Ami azért nem szép dolog, tekintve hogy Magyarországon csakis demokratikus pártok indulhatnak, így Jobbik de jure demokratikus. Tetszik nem tetszik ezt azért illik respektálni. Egyéni véleménye természetesen lehet mindenkinek, de a nagyköveteket alapvetően nem azért tartják.) Erre Morvai billentyűzetet ragadott és jólmegaszondta!

Némi meglepetéssel szolgálva az EP képviselő levele ezúttal nem maradt megválaszolatlanul, az LMP nagylelkű mecénása válaszolt rá Richard Field. Mivel a választás már lényegében eldőlt, és a második fordulóra semmit nem tudok írni azon kívül, hogy csakafidesz, hát Field úr nyílt levelét szedem inkább szét.

Akkor nézzük sorra:

"65 évvel ezelőtt mintegy 300 000 amerikai katona (köztük anyai nagybátyám) halt meg Európa fasizmus - mely ugyanabból a gyűlöletes demagógiából fejlődött ki, amit Ön és Jobbikos politikustársai felvállaltak - alóli felszabadítása során. Sokan közülük Budapesten vagy környékén található katonai temetőkben lettek eltemetve."

Erős kezdés nem mondom! Szóval kezdjük 65 évvel ezelőtt: Anno Holocaust. Field az erkölcsi fölényét az amerikaiak második világháborús szereplésével akarja rögtön az elején biztosítani, ami azért egy kicsit pofátlan dolog. Hadd szögezzem le, nincs benne tüske az USÁval szemben a II. Vh miatt. Az IQbetyár Bárdossy hadat üzent nekik, tehát egy ellenséges háborúban álló országról volt szó. De azért álljunk már meg egy szóra! Senki nem kérte a jenkiket, hogy idejöjjenek terrorbombázni! Sok ezer civilt öltek meg Magyarországon, és sok százezret Európa szerte. Az egészhez ráadásul hozzátartozik, hogy Jaltán odalöktek minket Sztálinnak. Az a 300.000 amerikai azért hallt meg, hogy 40 évig szovjet rabságban éljünk, azért hogy Erdélyen újra átgázoljanak a román, Délvidéken a szerb hordák! Komolyan azt várja Field, hogy ezért egyetlen magyar is hálát érez? A kurvaanyád-bónusz pedig jár a "felszabadítás" kifejezés használatáért.

A másik dolog, amit nem értek ezzel kapcsolatban, hogy mi köze Morvainak a nácikhoz? Rendben lehet utálni Morvait, melyik politikust nem? De hogy náci lenne? Hogy akármilyen köze lenne a genocídiumokhoz, az nonszensz!

"Ön megvédené azok emberi jogait, akik kockakővel dobálták a rendőröket és felgyújtották az állami televízió épületét..."

Újabb gyöngyszem. Vicces, hogy nekem kell elmagyarázni annak a Fieldnek az "emberi jogok" fogalmát, amely Schiffer pártjának legfőbb támogatója, de legyen. Az emberi jogokat pont azért hívják emberi jogoknak, mert minden embernek egyformán járnak, függetlenül attól mit csináltak, mit követtek el. Lehet egyetérteni, meg nem egyetérteni, de egy gyilkost sem lehet tettenérés után népítélettel karóba húzni. A jogállam normái azokra is vonatkoznak aki megsérti a jogot. Tehát a kődobálónak is ugyanúgy vannak emberi jogai, mint egy ártatlan csecsemőnek, és a jogvédőknek, ügyvédeknek az a dolga, hogy ezeket a jogokat védjék. Ha ez minden esetben teljesül, akkor beszélünk jogállamról. Az, hogy ezt Morvain számon kéri az LMP prominense több mint elgondolkodtató, bár nem meglepő azok után, hogy Karácsony Gergely semmi kivetni valót nem talált abban, hogy Pető szerint több embert kellett volna okt 23án megverni.

"... és Ön mégis nyíltan támadja a magyar kisebbségeket etnikai és vallási alapon."

Ha a Jobbikra mondaná, meg kéne jegyeznem, hogy sajnos van némi igazság a dologban. De hogy Morvai bármikor is kisebbségeket etnikai és vallási alapon támadna az hülyeség. Megjegyzem a két mondatrész között semmilyen logikai kohézió nincs.

"A legvérlázítóbb azonban az, hogy a kommunizmus bukását követően húsz évvel – egy olyan időszak után, ami arról emlékezetes, hogy kifejezetten politikai terrormentes volt – Ön és követői maguknak követelik a terror áldozatainak szerepét"

Azért voltak itt érdekes dolgok. Kezdeném október 23ával, amit nem lehet más szóval illetni, mint rendőrterror. Aki ott volt tanúsíthatja. De volt itt más: pl Tomcat ügye, vagy az iwiw-adatlap miatt törvénytelenül meghurcolt jobbikosok ügye, netán az ezer sebből vérző Magyarok Nyulai ügy. Esetleg gondolhatunk a különböző helyszínekre buszoztatott lincshangulatban lévő cigányokra is... Vagy elég, ha egy nevet mondok: Draskovics Tibor.

"annak ellenére, hogy meglátásom szerint pont az Ön pártjának félkatonai szervezete, az ún. Magyar Gárda terrorizál, hiszen kissebségi közösségekben parádéznak fasiszta jelvényeket viselve és fasiszta zászlókat lengetve."

Nagyon szép. Így ahogy van, mehetne rögtön a Népszava címlapra is. Először is: a Magyar Gárda nem félkatonai szervezet. Félkatonai szervezet volt mondjuk az Arkan tigrisei. Ha a kettőt össze hasonlítjuk, láthatjuk hogy Ricsi jelzője leginkább a groteszk kategóriába tartozik. Másodszor, én még nem láttam fascest a gárdisták kezében, lehet hogy nem figyeltem eléggé. Sem fasiszta jelkép, sem fasiszta zászló nem volt náluk soha. Amennyiben Field az Árpád-sávos zászlóra gondol kiosztom neki a második kurvaanyád-bónuszt. Egy amerikainak semmi joga nincsen becsmérelni a magyar jelképeket! Ha nem tetszik takarodjon vissza oda, ahonnan jött! (Bár ott sem fogja jól érezni magát. Az USA zászlajáról folyton a fasiszták fognak felderengeni előtte... :( )

A harmadik kurvaanyád-bónusz a "parádézás" kifejezés miatt jár. Galgagyörkön a gárdistáknak életet kellett menteniük, mert a "terrorizált kisebbség" meg akart lincselni egy magyar családot.

"Szerintem különös, hogy valaki, akinek Morvai a neve (a szó értelmét tekintve Moráviai, ami egy olyan szláv terület, mely sosem volt a történelmi Magyarország része) mondja magát valamiféleképen inkább magyarnak, mint az, akinek ősei már évszázadok óta itt élnek."

Helyben vagyunk. Field igazi nyugati értelemeben vett liberálisként Morvai nevébe, származásába köt bele! Szomorú hír ez minden Morvainak, de különösen a Morvayaknak, akik azt hitték ősi magyar nemesi család leszármazottjai. Hát nem! Ricsi megmondta, vacak bevándorlók, akik ne magyarkondjanak itten! A legviccesebb, hogy még ezt is elszúrja. A Morva 1000 évig volt határfolyónk, Morvai pedig mindkét ágon magyar szülők gyermeke, nem mintha ez akármit számítana.

"Mint a legtöbb ideológus, Ön és társai nem haboznak eltorzítani a tényeket a saját cinikus ideológiai céljaik érdekében. "

Nézd csak ki beszél! :)

"Az MSZP és más szociáldemokrata pártok által képviselt szocialista értékek nem felelősek a Sztálin, Mao, és más kegyetlen diktátorok által a munkásosztály nevében elkövetett bűnökért. "

Ki hitte volna? Szóval az MSZPnek semmi köze az MSZMPhez, sem az MKPhez, sem az MDPhez. Merő véletlen, hogy ugyanazok voltak ezeknek a pártoknak a funkcionáriusai, mikor az előd megszűnt. Ezzel szemben természetesen Morvai felelős a nyilasok, és nácik bűneiért, noha semmi köze nincs hozzájuk. Kettős mérce rúlz!

"Bár Sztálin volt a történelem legnagyobb tömeggyilkosa, Adolf Hitler szorosan követi őt a második helyen, hiszen közvetlenül ill. közvetve okozta 14,4 millió katona és 27,1 millió civil halálát, beleértve olyan magyar hazafiakat, mint a nagyszerű költő Radnóti Miklós, vagy Szerb Antal regényíró és irodalomtörténész, akiket vallásos keresztényként neveltek."

A jó öreg számháború! Az igazi morális nagyság bizony itt ismerszik meg, mérjük össze a farkunkat a hulláinkat!
De megint nem értem. Mi köze ehhez Morvainak? Netalán ő bujtotta fel Hitlert születése előtt fél évszázaddal?
(Az is érdekes, hogy az összes katonai veszteséget a vesztes számlájára írja. Rendben győztesek írják a történelmet de azért ennyire látványosan nem kéne...)

"A Jobbik azáltal, hogy szándékosan Hitler nácijait és Szálasi nyilaskereszteseit veszi mintaképül, megszégyeníti a fasizmus áldozatait itthon és külföldön egyaránt, beleértve a 290 000 magyar, nem zsidó származású civilt, akik a második világháborúban vesztették életüket."

Hogy mi van? Rendben, a kuruc ritka ocsmány, de azért ez tényleg túlzás. Legutóbb mintha Horthyt (fű alatt meg Mussolinit) vennék mintaképül, de hogy Hitlert vagy Szálasit?

Egyébként úgy néz ki Field farka megint 29milimétert nőtt, Morvai bűnlajstroma pedig 300.000 ember megölésével bűvült.

"Én az európai történelmet a Columbia Egyetemen Deák Istvántól, Robert Paxtontól, és Fritz Sterntől tanultam, mindegyikük megélte a fasizmus és a háború borzalmát."

Nana Field úr! Csak ne hárítsa másra a felelősséget! Ön nem ezek miatt az úriemberek miatt ilyen félelmetesen ostoba. Ez csakis a saját érdeme.

"Ők óva intettek engem az olyan emberektől, mint Ön, akik bizonytalanok voltak származásukat illetően, frusztráltak a magánéletükben elmaradó sikerek miatt, és elszántan, bármi áron bizonyítani akarják hazafiságukat a nemzeti, etnikai, vagy vallási kisebbségek kárára. "

Argumentum ad Hominem orrba szájba. Ilyen amikor Más a Politika?

"Adolf Hitler egy bukott osztrák művész volt, azzal az átokkal sújtva, hogy egyik nagyszülője zsidó volt, be akarta bizonyítani, hogy ő a legnagyobb német."

Egyszerűen félelmetes milyen élesen látja Ricsi a történelem rugóit. Dolfi megbukik a festményeivel -> Csinál egy világháborút, meg egy holokausztot. Nagyon remélem a Columbián ennél kicsit árnyaltabban tanítják...
Egyébként Hitlernek nincs zsidó felmenője.  

"A magyar nyilaskeresztes párt alapítója, Szálasi Ferenc (született Salosjan) örmény, szlovák és német felmenőkkel rendelkező magyar volt, aki elszánt volt, hogy bebizonyítsa magyarságát azáltal, hogy szisztematikusan kínozta és ölte meg magyar társait."

Igen. Ennyiből áll a történelem. A Sztálin meg kicsit volt. Field meg mintha el lenne hízva. Lehet, hogy tömeggyilkosságra készül?

Egyébként észrevettétek, hogy ezeket a nagyon liberális embereket érdekli a legjobban a származás? Én pl semmit nem tudtam Szálasiról. De ő utána nézett! Meg Gömbösnek is, meg Sztójainak is!

"És most Vona Gábor (született Zázrivecz) ill. Ön mellüket veregetve azt mondják, Önök milyen nagyszerű magyarok, "

Kedves Field! Döntse el, számít-e a származás vagy nem! Amennyiben igen, beszélgessen el erről az lmps haverokkal, mert egyszerre nem lehet senki szűz is meg kurva is. Egy igazi liberálisnak akkor is fapofával kell állnia, ha kiderül, hogy Vona Gábor igazából Goldstein Sámuel. Legfeljebb kérhet egy kávét, mikor a tagság meglincseli az elnököt.

Egyébként Vona vér szerint Vona, a nevelő apja volt Zázrivecz. Fail!

"Tudja kik a nagy magyarok? Az a rákból felépült asszony, aki rokkant gyermekét neveli és minimálbérért dolgozik a hajléktalanok nappali melegedőjén... "

És csak meglesz a negyedik kurvaanyád-bónusz! A demagógia ezen foka már művészet! Ehhez képest Lendvai lélegeztetőgépei rideg szakmai kritikának látszanak!

" Az átlagemberek azon tízezrei, akik most vasárnap békésen végigmentek a holokauszt áldozataira megemlékező felvonuláson, és békésen tüntettek a gyűlöletpolitika és harag ellen, amely már oly sok fájdalmat és szenvedést okozott itthon és külföldön a múltban."

Nos, nem akarok az Élet Menetén részt vettekre semmi rosszat mondani. Biztos vannak akiket tényleg a jó szándék vezérelt oda, és nem Gyurcsány aurájára vágytak, de ettől még tény: ők nem átlagemberek, hanem zömével egy szubkultúra tagjai. Ahogy nem átlagemberek a június 4ei Trianon megemlékezés résztvevői sem. Hogy egy baráti rendezvényen való részvétel jelentené a "nagy magyar"-ságot? Őszintén kétlem.

Hát ennyi lenne. Nem hittem hogy megoldható, főleg nem az örömittas LMP főszponzorának, de csak sikerült Morvai sértett és hisztis levelére kétszer sértettebben és hisztisebben reagálnia.

A levél másból sem áll, mint történelmi tévedésekkel, és csúsztatásokkal megtűzdelt, reductio ad Hitlerum(, pöstiesen náci kártya) és agumentum ad Hominem "érvekkel". Szomorú, hogy egyesek még mindig 45ben élnek. 65 év után is a második világháborút, és a holokuasztot tekintik abszolút origónak.

Még szomorúbb, hogy ezt a levelet meg lehetett volna normálisan is fogalmazni, rávilágítva az égető ellentmondásra Morvai kommunikációja és a kuruc.info továbbá a jobbikos szubkultúra között.

 

20 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://archiregnum.blog.hu/api/trackback/id/tr431946434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.04.23. 22:09:55

Dumb & Dumber. Kár a gőzért, ez (se) fog változni.

arlequin 2010.04.23. 22:43:43

@TaTa86.: hitler egyik nagyapja a tudósítások szerint valóban zsidó volt. a rothschild háznál szolgáltak a felmenők. szar ügy. ahogy velük ült össze tárgyalni később, erről szép fényképek vannak.

most ez vesszőparipám és hisztim, de nézd át a helyesírást, mert értem én blian élete nyomán, hogy a richardból richald lesz, de akkor is.

mellesleg ez egy kis nyomorult túlkompenzáló szerencsétlen amerikai zsidógyerek, aki mindent meg akar mondani, te meg itt finomkodsz vele. az ilyet haza kell toloncolni, hagy tanuljon még egy kicsit.

még az is lehet, hogy molvai kallieljét építi ezzel is ;-DDD

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.04.23. 22:51:37

@arlequin: "most ez vesszőparipám és hisztim, de nézd át a helyesírást, mert értem én blian élete nyomán, hogy a richardból richald lesz, de akkor is."
Lol! Máris javítom. Kösz, hogy szóltál!

"hitler egyik nagyapja a tudósítások szerint valóban zsidó volt."
Ennek utána fogok nézni, de a Mandineres kommenteken elég sokan mondták, hogy kamu.

jardel 2010.04.23. 23:04:36

Klasszikus okoskodó geopénisz, nincs is mit hozzáfűzni.
Talán a legidegesítőbb dolog a világon, az okoskodó nyugati baloldali, aki szerint az MSZP szocdem.
Gondolom magától találta ki ezt az IQ hegyet.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.04.23. 23:09:43

@jardel:

milyen sorrendben is ment a Zusa nagykövet néni pártot látogatni a választás éjszakáján?

1.) LMP
2.) MSZP
3.) FIDESZ

többi nem.

A következő 4 évben is ez lesz a tutujgatási sorrend.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.04.24. 13:05:36

@TaTa86.: Én is olvastam már régebben valahol, hogy Hitlernek volt zsidó származású nagyszülője.

arlequin 2010.04.24. 16:03:23

@TaTa86.: vmi olyasmi a történet, hogy a nagyanyja/anyja -mittomén' valamelyik- a bécsi rotschildházban lett felcsinálva. nem ritka.

mint az egyszeri kocsis, aki kifakad egy már nem kifejezetten szomjas állapotban:
- aztakurvaúristenit! apám is gróf, a fiam is gróf, csak én maradtam kocsis...

mellesleg mind az lmp, mind földes ricsi, mind ez a hitetlen világpofázó 'amcsi' szájribanc (elnézést) menjen haza, és hagyjon minket magyarokat békén.
igen, reakciós vagyok. nem kicsit, nagyon.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.04.24. 16:21:29

@arlequin: "igen, reakciós vagyok. nem kicsit, nagyon."
Az nálunk nem hátrány. :D

geor dar khordak 2010.04.24. 20:45:18

"Egy igazi liberálisnak akkor is fapofával kell állnia, ha kiderül, hogy Vona Gábor igazából Goldstein Sámuel."
Ezen konkrétan hangosan felröhögtem. Zseniális írás, az lmpsektől ilyenekre számítok mint amit felboncoltál.

Scala 2010.04.25. 00:08:02

Oly szépen mondád, hogy szavam nem maradt. :-)
Más, ha már szóba kerültek a diszkrimináltak, bocsánat, ha ismeritek:

>>> Kiszivárgott!
>>> A 2009-ES - EMELT SZINTŰ ÉRETTSÉGI - MATEMATIKAI ÍRÁSBELI FELADATAI:
>>> 1. Sztojka család rendkívüli szorgalommal bodza lekvárt készít. A bodzát

>>> a
>>> közeli erdőből lopják, így semmilyen mezőgazdasági beruházásra nincs
>>> szükségük. Az 500g-os bodza lekvárt 600,- Ft-ért adják el az
>>> ismerőseiknek,
>>> számla nélkül. Rezsiköltséggel sem kell számolni, mivel a villanyórát
>>> átkötötték a 10db rezsó működtetéséhez. Így egy bodza lekvár eladásával
>>> 600,- Ft tiszta hasznot könyvelhetnek el. Mennyi bodza lekvárt kell
>>> eladni,
>>> hogy 3db BMW X5 személyautót és 2db nagyobb ingatlant tudjanak venni 1
>>> éven
>>> belül?
>>>
>>> 2. A rendszerváltás óta a nemzeti összvagyon 40%-a tűnt el, és közben
>>> 100
>>> milliárd forinttal adósodott el az ország. Hány hónapot kell még lopni a
>>> parlamenti képviselőknek, hogy a maradék közvagyon is eltűnjön, és az
>>> ország
>>> teljesen lepusztuljon?
>>>
>>> 3. Lajcsi faterja Vácon tölti a hatéves büntetését, amit kettős
>>> gyilkosságért kapott. A gyilkosságért 1.700.000 Ft-ot és egy
>>> félmillióért
>>> eladható arany Rolex karórát akasztott le. Lajcsi a vérdíjból minden
>>> héten
>>> eljátszik a lovin 15.000 Ft-ot. Átlagosan minden fogadás 8.000 Ft
>>> veszteséggel jár. Mennyi marad a vérdíjból, mire Lajcsi faterja egy év
>>> elteltével feltételesen szabadlábra kerül?
>>>
>>> 4. Sanya és Laca egy ukrán autógyűjtőtől a következő teljesítménybért
>>> kapják:
>>> BMW: 40.000 Ft
>>> Merci: 50.000 Ft
>>> Toyota: 20.000 Ft
>>> Opel: 15.000 Ft.
>>> Ha a srácok négy BMW-t és hat Toyotát újítanak a gyűjtőnek, akkor hány
>>> Opelt
>>> kell szerválniuk ahhoz, hogy mindketten 300 ropit keressenek?
>>> 5. Dr. Lakatos Jokey és képzett munkatársa Sándor a vasúti sínek műszaki
>>> vizsgálatával foglalkozik. A hibásnak, illetve ISO 9001 minőség
>>> biztosításnak nem megfelelő vasúti síneket egyből eltávolítják. Ha egy
>>> óra
>>> alatt, az éjszaka sötétjében 4 pár sínt tudnak felszedni és egy IFA-ra
>>> felrakni. Mennyi idő alatt tudják megszűntetni Tárnok és Mezőberény
>>> közötti
>>> 225km hosszú vasútvonalat, ha nappal is dolgozhatnának?
>>>
>>>
>>> 6. Kolompár Dzsenifer két barátnőjével minden pénteken 16 üveg sört és
>>> két
>>> doboz cigit lop a közeli non-stopból. Hány üveget lopnak összesen, mire
>>> nyolcadikosok lesznek? A lányok most elsősök.
>>>
>>> 7. Lakatos Winnetou és üzlettársai havonta 3 vasúti sorompóból lopják ki

>>> az
>>> akkumulátort. Ez átlagosan 8 halálos balesetet jelent havonta.
>>> a.) Ha egy akkumulátor ára 400 eFt, mennyivel kéne megemelni a családi
>>> pótlékukat, hogy a halálos áldozatok száma felére csökkenjen?
>>> b.) Ha ezek a berendezések nem kerülnének pótlásra, és egyben le is
>>> zárnák a
>>> veszélyes szakaszokat, hány év múlva lenne nyereséges a MÁV?

tudi 2010.04.25. 18:33:09

Én levetíteném ennek a jóembernek az Amerikai gyűlület mélyén című sorozatot, az ottani neonácikhoz, ku-klux klánosokhoz, fekete rasszistákhoz (van ilyen ráadásul full antiszemiták is) képest a Magyar Gárda hagyiományörző klub.
Tehát sett a fak ap.

Scala 2010.04.25. 18:45:08

@tudi: Nagyon tetszett! Valami elkavarodott az agyában a fazonnak, lennének tippjeim mi, hol, és mikor. ;-)

Hotel California 2010.04.29. 07:10:21

"Nos, nem akarok az Élet Menetén részt vettekre semmi rosszat mondani. Biztos vannak akiket tényleg a jó szándék vezérelt oda, és nem Gyurcsány aurájára vágytak, de ettől még tény: ők nem átlagemberek, hanem zömével egy szubkultúra tagjai."

Nem akarsz rosszat mondani!? Akkor miért teszed?
Mit jelent az pontosan, hogy egy szubkultúra tagjai?
Zavaros az egész, épp ahogy a jobbikos ideológia....

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.04.29. 10:31:14

@Hotel California: Nahát, ellenvélemény!
Üdvözlet a blogon! :-)

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.29. 10:37:28

Az röhej, hogy az amerikai katonák a csúnya náci ideológiából kinőrtt rezsim alóli felszabadításért áldozták életüket.
Ugyanazok a héáttérerők álltak a bolsevizmus, a nácizmus és pl. az amerikai FED létrehozása mögött, ugyanazok az okkult szekták szálljtották nekik a szimbólumokat, lásd horogkereszt az USA repülőin és fegyvernemi jelzésein a második világháborúval bezárólag és a korai szovjet egyenruhákon és bankjegyeken is.
Az USÁ-ban a világválság idején a plutokraták komolyan fontolgatták egy hitleri jellegű diktatúra bevezetését és már jóval korábban militarizálták az iskolai oktatást az állami iskolákban, ahol kinyújtott karral kellett a diákoknak esküt tennie a zászlóra minden reggel, tanjtáskezdetkor (Slota jó tanjtványuk).
A globalista háttérhatalom a 20-századra mindenhol központosította és militarizálta a társadalmakat és ennek több változatát is kipróbálta, a bolsevik, a náci és a FED-es New Deal-es változatokat is. JApán kjvül akart maradni, erővel belekényszerítették ebbe a globális központosítós játszmába.
Csak az a kérdés, hogy ez a Field egy hasznos idióta-e, aki vak a tényekre, vagy cinikus látó gazember.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.29. 10:49:11

Amerikai gyerekek karlendítéssel köszöntik a zászlót iskolakezdéskor, kb, amikor még Hitler is óvodáskorú volt:

ftp.ij.net/rex/nazi%20salute%204.jpg

Fekete bőrű amerikai sportolók karlendítése a 36-os olimpián (Berlinben, de nem a házigazdákra tekintettel, ez hamarabb volt amerikai köszöntés!):

rexcurry.net/pledge-of-allegiance-olympia-zeitung1936.jpg

USA katonai repülőgépek horogkereszttel, 30-as éveK:

1000aircraftphotos.com/Contributions/20thFW/4902.htm

www.airminded.net/F4b/BOE_P12.jpg

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.04.29. 12:46:04

@Hotel California: A ti ideológiátok zavaros, visszataszító és emberellenes.
Igen! Egy szubkultúra részei azok az emberek, akik évente 126-szor megemlékeznek a Holokausztról és elhiszik, hogy az volt a világ legborzalmasabb bűne. Az volt az egyik, mellette ezer másik gyalázatos népirtással, amiknek nagy részéről az átlagkreténnek fogalma sincs.

Tudod! Fasisztákok vagyunk, ne várj tőlünk mást!

Hotel California 2010.04.30. 10:48:57

@Bemmbemm: Pedig bevallom, azért várnék többet. Sokkal többet. Beleolvastam a Jobbik programjába, több kampánybeszédet is végighallgattam. Mi több családon belül is vannak igen közelről érintett jobbikosok.
Sajnos a családi kapocs sem mentség számukra... :)
Ide egy John Stuart Mills idézet kívánkozik:
"Although it is NOT true that all conservatives are stupid people.....it is true that most stupid people are conservative."
A xenofób és arrogáns ideológia sokkal több pénzébe került már az országnak szerintem, mint amennyit visszakövetel - az egyébként tényleg tolvaj - politikusoktól. Tudják jól a jobbik ideológusai milyen populista hangszeren kell játszani.....

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.04.30. 11:49:09

@Hotel California: Nahát nem hittem volna, hogy visszatérsz. :D

"Akkor miért teszed?"
Nem érzem, hogy rosszat mondtam volna. Bár az tény, hogy érdekes társaság az, amelyik elviseli Gyurcsányt.

"Mit jelent az pontosan, hogy egy szubkultúra tagjai?"
Szerintem ez eléggé magától értetődő. Főleg, hogy még példát is tettem mellé a saját oldalamról. Én pl el szoktam menni júni 4én megemlékezni, de nem tartom ezt nagymagyarságom bizonyítékának, és azt is tudom, hogy habár sokan egyetérthetnek a rendezvény eredeti céljával, ez egy szubkultúra felvonulása. (Bár remélem a közeljövőben nemzeti gyásznap lesz.)

"Zavaros az egész, épp ahogy a jobbikos ideológia...."
A jobbikos ideológia tényleg zavaros, várni kell míg leülepedik. :)
De nem értem, hogy itt konkrétan mire gondoltál? Főleg, hogy csak ezt a részletet emelted ki.