HTML

Archiregnum

Minden társadalom rendelkezik a legsúlyosabb bűnöket felsoroló listával. Ezen bűnök némelyikét a társadalmi rend szövetét szétromboló tettek elítélése határozza meg. Némelykor pedig a bűnöket a vezetők szabják meg, hogy saját helyzetüket állandósíthassák.

Legújabb posztok

 • Tata86: @MAXVAL bircaman közíró: Mindképpen látni akartad Gyurcsányt visszajönni a politikába, ezt pedig c... (2019.03.07. 14:15) EPP-Medve és a futócipő
 • Attilajukkaja: @Tata86: "Lehet, hogy mert nincs következménye?" Miért? A többieknél van? "Jelenleg a NER diktá... (2019.02.01. 09:59) Kognitív disszonancia-orgia az Dúró Dórával!
 • Tata86: @Counter: A frolicásban, Papp Danielben látom a politikai szándékot, és meg is tudom értrni, miért... (2018.12.21. 20:40) Alemberek
 • Tata86: @maxval bircaman balcán: Szerintem sem azok. A tőkével akkor lehetne érdemben tárgyalni, hajbókolá... (2018.12.20. 15:30) Emelem a nagy vakkal
 • Quastr IlIl: @Tata86: "Ez azért egyelőre sci-fi. " A különböző területeken máshol tart a technika, de van már ö... (2018.12.20. 09:04) Nemzeti konzultációt!

Utolsó hozzászólások

 • Tata86: @MAXVAL bircaman közíró: Mindképpen látni akartad Gyurcsányt visszajönni a politikába, ezt pedig csak a Fidesz tudja elérni. Exquisite choice, Sir! (2019.03.07. 14:15) EPP-Medve és a futócipő
 • MAXVAL bircaman közíró: @morph on deer: Amikor háború van, oldalt kell választani. Én tavaly se terveztem a Fideszre szavazni, de végül MZP győzött meg arról, hogy a Fid... (2019.03.05. 05:13) EPP-Medve és a futócipő
 • morph on deer: @MAXVAL bircaman közíró: “A Fidesz lényegének kb. fele számomra teljesen idegen, pl. a nacionalizmust ellenzem, a kényszeres antikommunizmust is, a... (2019.03.04. 21:35) EPP-Medve és a futócipő
 • Tata86: @MAXVAL bircaman közíró: Igazából semmire. :S Csak idevetsz egy-két lazán kapcsolódó mondatot. (2019.03.04. 20:41) EPP-Medve és a futócipő
 • MAXVAL bircaman közíró: @Tata86: Mire nem válaszoltam konkrétan? (2019.03.04. 18:20) EPP-Medve és a futócipő
 • Tata86: @MAXVAL bircaman közíró: Ez megint kinyilatkoztatás, ráadásul nem reagálsz arra, amit írtam. (2019.03.04. 17:53) EPP-Medve és a futócipő
 • MAXVAL bircaman közíró: @BiG74 Bodri: Komolyan hiszed, hogy érdekel a véleményed? Ha ezt hiszed, akkor nagyon nem ismersz engem... (2019.03.04. 16:33) EPP-Medve és a futócipő
 • Utolsó 20

2011.01.24. 01:04 mefisto

V, mint Vergeltungswaffe

 

 
Interjú Adolf Schlimm gordonkaművésszel, a Llengslleeberaale Dagenszajdung magyarországi születésű publicistájával:
Retteg?
Jaj, szörnyen rettegek!
Miért?
Mert bármikor rámtörhetnek! Az utcán, a hangversenyteremnél, vagy akár otthon a lakásom kapujában. Fenyegetnek hogy megvernek, mert én kimondom az igazat róluk!
Kiktől retteg?
Hát a barbároktól! A magyar fasisztáktól! Európa utolsó nácijaitól!
Ön Magyarországról, a magyarokról beszél. Arról az országról, ahol 1944-ben a nyilasok ártatlanokat lőttek a Dunába, ma pedig a Fidesz kétharmaddal kormányoz. A két korszak között lát összefüggést?
Ó határozottan! Semmi nem változott! Semmi különbség nincs az akkori és a mai magyar közélet és a jobboldali vezetés között. Akkor zsidótörvényeket hoztak, ma meg médiatörvényeket. A módszer talán más, de a cél ugyanaz!
Mi lenne a cél?
Elhallgattatni a balliberális értelmiséget! A demokrácia és az európai értékek őrzőit!
Mi a baj a magyar médiatörvénnyel?
Hogy mi a baj vele?! Ez a sajtószabadság gázkamrája és krematóriuma! A szólásszabadság Holokausztja! Egy felhatalmazási törvény az úgynevezett „Médiahatóságnak”, a sajtó és a média Gestapojának, hogy az ellenvélemény utolsó szikráját is eltörölje a magyar közbeszédből!
Magyar jobboldali politikusok és újságírók azzal védekeznek, hogy egyetlen olyan rendelkezés sincs ebben a törvényben, amit Európában nem alkalmaztak volna. Hogy lehet akkor mégis alkalmas ez a törvény a sajtószabadság elfojtására?
Ez mind aljas náci rágalom! Goebbels-i hazugság! Teljesen mindegy, hogy milyen jogi szabályozásokat használnak – ha egy fasiszta kormány náci kormányfője eldönti, hogy egy diktatórikus törvénnyel véget vet a sajtószabadságnak, akkor ott tényleg vége a sajtószabadságnak. Hitler is így csinálta!
Tehát ez a magyarázat?
Ez.
Olvasta a törvényt?
Nem! A Mein Kampfot sem olvastam el, mégis tudom mi van benne!
Konkrétabban fogalmazva tehát a médiatörvény azért diktatórikus, mert a magyar kormány és a magyar miniszterelnök is diktatórikus?
Pontosan. Diktatórikus! És antiszemita! Meg rasszista! Kérdezzen meg bárkit azok közül a magyarországi értelmiségiek közül, akik az elmúlt két hónapban nyilatkoztak a nyugati liberális lapoknak! Mind azt mondja, hogy Magyarországon terjednek a nyilas eszmék és Budapest levegőjét orrfacsaró bakancsbűz lengi be!
Azokról az értelmiségiekről beszél, akik elveszítették a megbízásaikat és pozícióikat a kormányváltás után. Nem lehet, hogy őket a csalódottság vagy az önérdek motiválja?
Szó sem lehet róla! Ezek felvilágosult, racionális, kozmpolita européer értelmiségiek mind egy szálig! És egy cseppet sem befolyásolja az éleslátásukat az a körülmény, hogy ebben az alpári, provinciális, büdös kis koszfészekben születtek! Már mindannyian levetették a szellemi rabláncaikat, amik ehhez a nemzethez kötötték őket, kiköltöztek Nyugat-Európába, meg Skandináviába, ahonnan kristálytisztán látják a magyar társadalom elkorcsosulását! És ha szükségük is lenne némi támpontra, azt megadják azok a demokraták, akik még mindig megmaradtak Budapesten a szörnyű rettegés közepette, és még nem csomagolták össze a bőröndjeiket!
Értem. Elterjedt vélekedés viszont Magyarországon és részben Európában is, hogy a Fidesz mégsem egy diktatórikus fasisztoid párt, hanem egy jobbközép-konzervatív néppárt. Mi erről a véleménye?
Hazugság! Ezek populisták, cigányellenesek és antiszemiták!
Ezek a vélemények azt is mondják, hogy a Fidesz egyetlen megnyilvánulása sem lép túl a mérsékelt politizálás határán. Hogy lehet ez?
Hazugság! Ezek nácik, csak demokratának álcázzák magukat! De mi tudjuk, hogy ők nácik! Így van és kész!
Köszönöm az interjút!

9 komment

Címkék: orbán eljön érted!


A bejegyzés trackback címe:

https://archiregnum.blog.hu/api/trackback/id/tr262608843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egy nik a sok közül 2011.01.24. 03:06:40

a médiatörvényes bagázs épp 27-én tartja a második fordulót
nem lepődnék meg ilyen cikken "mértékadó" külföldi lapokban

molaris 2011.01.24. 09:03:18

Elkezdődött, az antiszemita kártya az asztalon.

Bár az érdekes, hogy a mutyiban résztvevők mindegyike tud ezzel (is) takarózni.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2011.01.24. 23:18:54

A károlyi szobor mellé már antimefisztóista tűntetést szerveznek!

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2011.01.24. 23:26:37

@molaris: Mostanra nemhogy egy kártya, az egész kártyapakli kint van az asztalon... :)

Corry 2011.01.26. 23:44:50

Kmmm nézzetek ide, teljesen felháborodtam, mert kiderült hogy antiszemita vagyok, tudtomon kívül.
Most lelkifurdalásomnak kéne lenni, de sajnos nincs. Én azután amit itt műveltek igenis utálom azokat az embereket akik az előző 8 évben a hatalmat alkották és abból hasznot húztak, teszem ezt mindenféle vallási, rassz meg mittudomén milyen megfontolások nélkül.

Új jelenség a közbeszédben: ha már nincs más lehetőség, egyesek oda is belemagyarázzák a zsidózást (és bélyegeznek meg ezzel gyanútlan embereket), ahova ez nem való, de ultima ratio .ként nagyon hatásos bír lenni.

hetivalasz.hu/vilag/ujabb-hiresseg-orbanek-ellen-34974

molaris 2011.01.27. 07:53:07

@mefisto:
És ismerjük őket, hogy bizony hamisan játszanak.

Azt hiányolom csak, hogy senki nem meri megírni a hisztéria igazi okát. Ez pedig az, hogy az európai zsidó lobbi lába alól csúszik ki a talaj. Eddigi szereplésük sok helyen megelégelték, és mint a legkisebbre rontottak ránk. Különösen nehezíti a helyzetük, és szítja dühük, hogy nagyon úgy néz ki, hogy Kína minket tett meg dobbantónak Európa felé, márpedig ez nem jó ómen nekik. Tehát Nagyapám régi mondása: "kisfiam 30 év és a kínaiak lesznek az urak itt."- kezd valóra válni. 10 évet tévedett csak.

Atisz 2011.01.28. 10:14:03

"Ön Magyarországról, a magyarokról beszél. Arról az országról, ahol 1944-ben a nyilasok ártatlanokat lőttek a Dunába, ma pedig a Fidesz kétharmaddal kormányoz. A két korszak között lát összefüggést?"

Az objektív kérdésfeltevés is nagyon sokat számít :)