HTML

Archiregnum

Minden társadalom rendelkezik a legsúlyosabb bűnöket felsoroló listával. Ezen bűnök némelyikét a társadalmi rend szövetét szétromboló tettek elítélése határozza meg. Némelykor pedig a bűnöket a vezetők szabják meg, hogy saját helyzetüket állandósíthassák.

Legújabb posztok

 • Tata86: @Quastr IlIl: Hát matematikailag volt. A százalékok alapján. :) Viszont ehhez se hangulat, se pé... (2019.06.28. 21:11) Előválasztás 2019
 • Tata86: @Quastr IlIl: És ami a leggyalázatosabb: ez a vita már egy hónapja ott van a könyvjelzőim között, ... (2019.06.25. 16:55) Földi Pokol
 • Tata86: @Online Távmunkás: A kerületi polgármesterek témáját fogják kinyitni az egészen biztos. Szerintem ... (2019.06.24. 21:57) Előválasztás
 • Tata86: @F.M.J.: "Most nem a bulshit demagógiára gondolok (azokkal tele van a szerinted rombadöntött sajtó... (2019.06.14. 16:34) Patkányok és dögunalom
 • chrisred: @Tata86: A cigánykérdés és a nyugdíjaskérdés nem PC, hanem hatalmi-politikai kérdés, mivel ők dönt... (2019.06.08. 06:44) Harakiri folytatódik

Utolsó hozzászólások

 • Tata86: @Quastr IlIl: Hát matematikailag volt. A százalékok alapján. :) Viszont ehhez se hangulat, se pénz-infrastruktúra nem volt. "Az én ismerőseim köz... (2019.06.28. 21:11) Előválasztás 2019
 • Quastr IlIl: @Tata86: " Megszondáztak" Szerintem meg a Fletót kéne megszondázni :) "hogy tudnak-e jobboldaliakat mozgósítani" Szerinted erre lett volna erre es... (2019.06.28. 17:12) Előválasztás 2019
 • Tata86: @Quastr IlIl: Én már nem tudok semmit. :D DK mitől jobb, mint KO? Esetleg tenyleg komolyan veszik a szakértő-mantrát a nyuggerek... Tipikusan az a v... (2019.06.27. 16:19) Előválasztás 2019
 • Quastr IlIl: Engem egy kicsit meglepett az eredmény azt hittem, hogy a DK-s nyuggerek betolják Kálmán Olgát az első helyre. Azért én megnéztem volna egy Puzsér... (2019.06.27. 16:07) Előválasztás 2019
 • Tata86: @MAXVAL bircaman közíró: Ez nekem is eszembe jutott. :) (2019.06.27. 09:29) Előválasztás 2019
 • MAXVAL bircaman közíró: 48,9 % szavazott Geri(nctelen)re, azaz 51,1 % ellene van, szóval az ellenzéke nyert fölényesen. (2019.06.27. 05:52) Előválasztás 2019
 • Tata86: @Quastr IlIl: És ami a leggyalázatosabb: ez a vita már egy hónapja ott van a könyvjelzőim között, és még mindig nem olvastam el :O (2019.06.25. 16:55) Földi Pokol
 • Utolsó 20

2018.07.23. 22:56 Tata86

Özil és a tudathasadásaim.

A németek kiestek a csoportkörben, meg is találták a bűnbakot: a csapat török származású játékosa, Özil tehet mindenről. Törökösködik, illiberáliskodik, flegmáskodik. Erre válaszul a focista flegmáskodik és rasszistázza a németeket. Ez eddig egy borzasztó unalmas cicaharc, de a nemzetközi helyzet fokozódik, Soros is biztos benne van! Virág elvtárs is megmondta, ahol mi nem vagyunk ott, ott az ellenség van. Itt a probléma: fogalmam nincs hova is kéne állnom? 

Egyfelől, borzasztó fontosnak tartom a szólásszabadságot, lelkiismereti szabadságot, és különösen undorítónak, amikor ezt az Über-PC nagytőkés maffia FIFA és társai korlátozzák önhatalmúlag. Szóval Özil mellé.

Ugyanakkor Erdogánt egy korrupt basának tartom, aki épp most biztosítja be, hogy a törökök a következő ötven évben is Európa beteg emberei legyenek. Magyarként különösen aktuális, hiszen szeretett Vezérünk ezt a gyilkosságoktól, tömeges letartóztatásoktól sem visszariadó maffiaállmot tekinti sikeres illiberális mintának. Szóval inkább Abcúg. 

Továbbá, tényleg zavarnak a migráncsválogatottak. (Tudom, csúnyarasszista vagyok.) Ha már németek játszanak, szeretnék németeket látni, nem törököket és lengyeleket. VISZONT! Ezt a két népet éppenséggel pont kedvelem, igazából tényleg nem féltem tőlük a mi drága fehér fajunkat ( o/ ).

De! A német identitászavar, ami a törökjeiket arra inspirálja, hogy büszke hózentróger-viselés helyett a hazai basákkal szelfiznek, terméke ez a konkrét eset is. A fehér ember azt látja, hogy egyszerűen szorul vissza a világban. Függetlenül attól, hogy ez jó-e, vagy rossz, csak egy perverz ember képes arra, hogy saját képmásainak visszaszorulását őszintén ünnepelje. Szóval fúj-fúj Özil! Jöjjön helyette egy Hans!

Csakhogy! Noha a korreláció áll, éppenséggel nincs ok-okozati összefüggés. Nem azért feka a francia válogatott, mert  a gallok elsatnyultak, és Frankhonban már szenzációnak számít a fehér ember! Tessenek utánanézni, nagyon is örülnénk mi magyarok, ha a fehér francia lakosság termékenységi mutatóival bírnánk! Éppen azért olyan sok a színes a nyugati válogatottban, mert ahogy az aljamunkát, az élsportnak nevezett gladiátor-szerepet sem veszi fel tisztességes polgár. Tehát inkább ne bántsák szegényt. 

A probléma nem ott van, hogy európai válogatottat feketék reprezentálnak. Ott a probléma, hogy ez a gladiátorjáték tényleg reprezentál!

Node vissza Özilhoz, törökökhöz, németekhez, libsikhez, illiberálisokhoz!

Techet Péternek szerencsére nincsenek olyan gondjai mint nekem, kész a statáriális ítélettel, és bármennyire semmi értelme, rögtön ki is rúgta a renitenst, nem csak Németországból, hanem Európából. Én pedig megint nem értem! 

A mai indentitás-nélküli, értéksemleges Európában a legfőbb érték pont a tolerancia, és a szabadságjogok. Mégis vannak olyan kérdések, ahol nem egyszerűen Voltaire után meghalnánk azért, hogy az ellenfelünk elmondja az agymenését, hanem éppenséggel dogmatikusan kijelentve egy lehetséges válasz van. 
Nem pont az a különbség Németország és Törökország között, hogy előbbi helyen nyugodtan elmondhatod, hogy az ország vezetője egy gyökér, bezzeg a "szomszédban", utóbbi államban pedig ugyanezért tönkretesznek? Hivatalosan EZ Európa, EZ az európai érték!
Akkor Özil polgárjogi harcos, méghozzá egy meglehetősen ostoba. :O 

Aztán az is zavar, hogy nyíltan kimondva nem, de gyakorlatilag a bevándorló másodosztályú állampolgár. Egy echte árja németre nem mondja az ember, hogy nem német, nem európai, akkor sem, ha jókedvében éppen Hitlert élteti. Mert ha nem az, akkor mi? Hova zavarjuk haza? Naugye! Német ő, és európai, csak hülye. Özilt viszont virtuálisan vissza lehet zavarni oda, ahonnan jött. Mert más a véleménye. És migráncs. 

Ezt még megkoronázza az "amit szabad Jupiternek"-faktor. Özil is azzal védekezik: egy elismert állam, hivatalban lévő elnökével fotózkodott. Nincs itt semmi látnivaló. És valóban: Merkel ugyanezzel az emberrel nem csak fotózkodik, de miután százezreket lelkesített az országuk elhagyására, megállapodott, hogy a török húsdaráló fogja fel az áradatot. Azt hiszem alulról becsülöm a terrort, ha azt gondolom, a török menekült-táborokban azóta tízezrek tűntek el, lettek gyilkosság, emberrablás, nemi erőszak áldozatai. Merkel viszont továbbra is német, továbbra is európai. 

Marad a káosz. 

5 komment

Címkék: foci török európa szánalmas liberális társadalmi bűn illiberális


A bejegyzés trackback címe:

https://archiregnum.blog.hu/api/trackback/id/tr9814131287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2018.07.24. 06:05:36

Röviden: ez a rothadó nyugat tudathasadása.

Tata86 2018.07.24. 09:50:30

@maxval balcán bircaman: Rohadó Nyugat, és rohadó Kelet.

NER szempontból is minden további nélkül lehetnek a törökök egyik pillanatban tradícióikra büszke, vallásos, életerős nép, elő példaképek, és söpredék teveb@szó migránsnép.

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2018.07.24. 10:32:13

@Tata86:

Minden lehet. A világ nem fekete-fehér.

Én nem vagyok törökpárti, de belátom: miért ne lehetne az Törökországban, amit a törökök zöme akar.

Tata86 2018.07.24. 12:09:31

@maxval balcán bircaman: Sírunk, hogy töketlen a Nyugat, sőt glóriát faragnak a töketlenségből, de Törökország meg ha úgy gondolja simán letérhet az európai útról. És ennek még sokan örülnek is.

Az pedig oké, hogy a fideszesek azért szurkolnak és/vagy kárörvendenek, mert a szuverenitással, mint politikai termékkel saleselnek mostanában, de azért én tényleg nem lennék most az átlag török polgár helyében. Akárhogy is irritál az übermensch értelmiség, a maffiavezérek tündöklése a felhergelt csőcselék tamogatásával ennek nem egy pozitív alternatívája.

Szóval igenis zavar, ami ott folyik. (De abban egyetertek, hogy ez nagyrészben pont az önfeladó német politika gyümölcse, és képmutatás Merkelezés előtt Erdoganozni.)

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2018.07.24. 12:11:54

@Tata86:

Törökországban évtizedeken kersztül erőszakkal olyan rendszert akartak az emberekre kényszeríteni, mely csak egy kisebbségnek tetszett. A népakaratot puccsokkal állították meg mindig.

Most a nép a demokráciát választotta, a puccs meg megbukott.

Ennyi az egész.