HTML

Archiregnum

Minden társadalom rendelkezik a legsúlyosabb bűnöket felsoroló listával. Ezen bűnök némelyikét a társadalmi rend szövetét szétromboló tettek elítélése határozza meg. Némelykor pedig a bűnöket a vezetők szabják meg, hogy saját helyzetüket állandósíthassák.

Legújabb posztok

  • Attilajukkaja: @Tata86: "Lehet, hogy mert nincs következménye?" Miért? A többieknél van? "Jelenleg a NER diktá... (2019.02.01. 09:59) Kognitív disszonancia-orgia az Dúró Dórával!
  • Tata86: @Counter: A frolicásban, Papp Danielben látom a politikai szándékot, és meg is tudom értrni, miért... (2018.12.21. 20:40) Alemberek
  • Tata86: @maxval bircaman balcán: Szerintem sem azok. A tőkével akkor lehetne érdemben tárgyalni, hajbókolá... (2018.12.20. 15:30) Emelem a nagy vakkal
  • Quastr IlIl: @Tata86: "Ez azért egyelőre sci-fi. " A különböző területeken máshol tart a technika, de van már ö... (2018.12.20. 09:04) Nemzeti konzultációt!
  • Tata86: @Kovacs Nocraft Jozsefne: Aki 3éves munkakeretben dolgozik, annak 3 évente fizetik ki a túlóráját.... (2018.12.17. 13:52) Túlóra és cirkusz

Utolsó hozzászólások

2018.07.28. 16:47 Tata86

Szebb Vonát!

A választási izé( vereség? pozíció őrzése/javítása?) után három hónappal végre megszólalt Vona Gábor, aki továbbra is a Jobbik egyetlen politikusa, akire ha nem is mondanám, hogy komolyan vehető, de legalább megszokott. Az IT táborában beszélt a cukipárti politikus, arról keseregve, hogy a Fidesz nagy és gonosz. Mivel tőle tíz éve hiába várok  értelmes gondolatokat, hát a szájába adok én, hogy legalább fantáziálhassak egy normális jobbos pártvezérről! 

Nem várok extra dolgokat, csak reális helyzetértékelést, pozitív célokba burkolva(, a'la corporate bullshit). 

- A választási eredmények lesújtották az egész pártot, engem is. Természetesen elnézést kell kérnünk a választóktól, és főleg a támogatóinktól, nem ezt ígértük nekik. Túl azon, hogy a kormánypárt gátlástalanul visszaért erőfölényével, és torzította a demokratikus versenyt, be kell látnunk: a párt, és az ellenzék jelen állapotában képtelen lett volna nagyságrendileg jobb szereplésre. Megjegyzem, a Jobbik úgy lett a legerősebb ellenzéki párt, hogy nekünk nem volt szövetségesünk. Értünk senki nem lépett vissza, ott sem, ahol csak nekünk volt esélyünk legyőzni a Fideszt. 
( -> Kormányváltó erő, LOL! Toroczkaiék a radikkal a Fidesznek kampányoltak, és minden nap szakadással fenyegetett. Egy másodpercig sem volt reális esély a győzelemre, és nem is ez volt a célunk. Igazából bravúr, hogy behoztuk a pártot a második helyre. Igen, ebből lett a Fidesz újabb 2/3ada. Szívás.)

- Toroczkaiék kiválása nekünk is új lehetőség a néppárti programunk következetes kifejtéséhez. Érthetően nem a legfelhőtlenebb most a kapcsolat a két tábor között, de sok sikert kívánunk a küzdelemhez a távozóknak is. Látható, hogy nem ugyanazt akarjuk, más politikát látunk helyesnek, így érthető, hogy más pártban is keresnek boldogulást. Természetesen fáj a távozásuk, annál is inkább, mert tudjuk mi a sorsa a Fidesz szatelitjeinek. 
( -> A néppárti politikánk totálisan hiteltelen és hihetetlen volt Toroczkaival, Betyársereggel, kuruc.info-val a hátunk mögött, akik ráadásul pont a Fidesznek legkedvezőbb pillanatban trollkodták meg az irányt. Menjenek csak! A Fidesz reggelire megeszi őket, élhetnek az Urak maradékán csicskaként. Tőlünk egy ezerforintos bözsit se kapnak, azt leshetik!)

- El kell fogadnunk, hogy ez már a felnőttek játszótere! A Jobbik már nem egy 2%-os mozgalom, nem is friss parlamenti párt. Profi módon újra kell szerveznünk magunkat.
( -> Skinhead-vezér a pártelnök, tele vagyunk kisemberekkel, akik semmit nem tudnak a politikáról, csak hőbörögni. Amelyiknek esze van, annak rögtön pénz is kell. Nincs minőség, nincs tartás. Közben az orosz titkosszolgálat megszórt minket a negyedvonalas selejtjeivel, akik nálunk az első-másodvonalig jutottak.)

- Nyitnunk kell hiteles értelmiségiek felé, és meg kell győznünk független jobboldaliakat, hogy csatlakozzanak! Tiszteljük a szuverenitásukat, és tartásukat, de a NER világában, a NER ellen tehetetlen, aki egyedül küzd! 
( -> Jobbos széplelkek élik a civil világukat, akik azt hiszik, azért mert benne voltak az első Orbán-kormányban, már tekintélyek, közjogi méltóságok. Mellár, BPÁ, Ángyán, Jeszenszky. Büdös nekik a politika, hogy hozzá kell szólni az előbbi kvázi-proli társasághoz, aztán csodálkoznak ha ledarálják őket!)

- Világosan kell látni, és el kell magyarázni az embereknek, hogy az eddigi demokratikus rendszer megszűnt, és ez felülírja a szövetségi politikát. Maga a tény, hogy indulhatunk a választásokon, létezhetünk mint párt, a Don kegye, amit bármikor bevonhat. Ha akarja felépít egy új radikális pártot, ha akarja életben tart egy posztkommunista baloldali pártot azért, hogy kiszorítsa a többit, és fenntartsa a centrális erőteret. Világosan kell látni, hogy Magyarország a szabadság és maffia között választ, míg az egész Soros-hiszti hazai szinten álprobléma. A Jobbik döntéseit a továbbiakban ez fogja meghatározni! Egy lépést sem engedünk a szalámipolitikának, akkor sem, ha nekünk sem tetszik, akik mellett kiállunk!
( -> Ha meg kell b@szódni, meg kell b@szódni! Így is Heller Ágnessel voltunk egy táborban, ezután is. Akkor meg mit sunyítani? Gárdisták védhetik a CEU-t, Jobbik majálison rendezhet Alföldi!)

- Kristálytiszta, hogy egy vonzóbb alternatívát kell mutatni a Fidesz ellen. Az is, hogy a választók az ellenzéket egyként kezelik, és ennek a tömbnek a gyenge pontja alapján ítélnek. Le kell vonnunk a következtetést: segítenünk kell a XXI század pártjait győzedelmeskedni a XX század diktatúra által is terhelt maffiája felett! Gyurcsányt és az MSZP-t el kell távolítanunk a politikából, hogy az LMPvel és a Momentummal tudjuk lerendezni tisztességesen a meglévő ellentéteinket. 
( -> Mint a börtönben: neki kell ugrani az első napon a leggyengébbnek, vagy téged csinálni ki. Ki kell végezni Gyurcsányt meg a szocikat, ezzel igazából mindenki jól jár. )

 

Szólj hozzá!

Címkék: jobbik vona gábor NER


A bejegyzés trackback címe:

https://archiregnum.blog.hu/api/trackback/id/tr8014146983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.