HTML

Archiregnum

Minden társadalom rendelkezik a legsúlyosabb bűnöket felsoroló listával. Ezen bűnök némelyikét a társadalmi rend szövetét szétromboló tettek elítélése határozza meg. Némelykor pedig a bűnöket a vezetők szabják meg, hogy saját helyzetüket állandósíthassák.

Legújabb posztok

 • Tata86: @MAXVAL bircaman közíró: Mindképpen látni akartad Gyurcsányt visszajönni a politikába, ezt pedig c... (2019.03.07. 14:15) EPP-Medve és a futócipő
 • Attilajukkaja: @Tata86: "Lehet, hogy mert nincs következménye?" Miért? A többieknél van? "Jelenleg a NER diktá... (2019.02.01. 09:59) Kognitív disszonancia-orgia az Dúró Dórával!
 • Tata86: @Counter: A frolicásban, Papp Danielben látom a politikai szándékot, és meg is tudom értrni, miért... (2018.12.21. 20:40) Alemberek
 • Tata86: @maxval bircaman balcán: Szerintem sem azok. A tőkével akkor lehetne érdemben tárgyalni, hajbókolá... (2018.12.20. 15:30) Emelem a nagy vakkal
 • Quastr IlIl: @Tata86: "Ez azért egyelőre sci-fi. " A különböző területeken máshol tart a technika, de van már ö... (2018.12.20. 09:04) Nemzeti konzultációt!

Utolsó hozzászólások

 • Tata86: @MAXVAL bircaman közíró: Mindképpen látni akartad Gyurcsányt visszajönni a politikába, ezt pedig csak a Fidesz tudja elérni. Exquisite choice, Sir! (2019.03.07. 14:15) EPP-Medve és a futócipő
 • MAXVAL bircaman közíró: @morph on deer: Amikor háború van, oldalt kell választani. Én tavaly se terveztem a Fideszre szavazni, de végül MZP győzött meg arról, hogy a Fid... (2019.03.05. 05:13) EPP-Medve és a futócipő
 • morph on deer: @MAXVAL bircaman közíró: “A Fidesz lényegének kb. fele számomra teljesen idegen, pl. a nacionalizmust ellenzem, a kényszeres antikommunizmust is, a... (2019.03.04. 21:35) EPP-Medve és a futócipő
 • Tata86: @MAXVAL bircaman közíró: Igazából semmire. :S Csak idevetsz egy-két lazán kapcsolódó mondatot. (2019.03.04. 20:41) EPP-Medve és a futócipő
 • MAXVAL bircaman közíró: @Tata86: Mire nem válaszoltam konkrétan? (2019.03.04. 18:20) EPP-Medve és a futócipő
 • Tata86: @MAXVAL bircaman közíró: Ez megint kinyilatkoztatás, ráadásul nem reagálsz arra, amit írtam. (2019.03.04. 17:53) EPP-Medve és a futócipő
 • MAXVAL bircaman közíró: @BiG74 Bodri: Komolyan hiszed, hogy érdekel a véleményed? Ha ezt hiszed, akkor nagyon nem ismersz engem... (2019.03.04. 16:33) EPP-Medve és a futócipő
 • Utolsó 20

2018.12.05. 22:32 Tata86

Napi NER

Vegyesfelvágott az aktualitásokból

CEU: Nagyjából az első két tüntetésen, ahol magam is ott voltam, kiderült, hogy a polgári Magyarország jó idegig álom marad még. El lehet üldözni egy egyetemet, mert Soros. Nem csak működik a szekértábor-logika, de amíg emelkedik a dzsídípí, a balos intellektüellek is jobban keresnek, nem is törik magukat. Azt pedig megszoktuk, hogy a "csendes többséget" nem zavarják az ilyen úri dolgok. Ne hagyjátok a templomot, A templomot s az iskolát! Hagytuk. Mindkettőt.

Innentől úgy néztük a meccset, mint a focivébét szoktuk. Lehet izgulni, kiválasztva egy idegen csapatot, abban is van dráma, de azért nem az igazi. Kikapott ez a csapat is. Pocsék, lélektelen játékkal. Igazából mindegy. Amerikai körök, főleg libsik csuklóztatják a kormányt, amibe a német nagytőke is beszáll. Nyilván, ha Orbán izzad, lehet kérni tőle túlórát, ha jobban izzad, betiltja a szakszervezeteket is. Amiért aztán megint tiltakoznak felülről. Ezért értük biztos nem fogok sírni... Tanulsága legfeljebb a folyton Nyugat-Messiásban reménykedő baloldalnak van: egyszerűen nem vagyunk annyira fontosak, hogy ezek az erők legalább elhorkantsák magukat. Amikor horkannak majd, annak ára lesz.

A "jobboldaliaknak", "nemzetieknek" újra ajánlom gróf Bánffy Miklós életének tanulmányozását. Láthatóan újabb Trianon felé haladunk. Az ország provincialista urait és lakóit egyszerűen nem zavarja az az iszonyatos presztízsveszteség, amit a CEU elüldözése miatt elszenvedünk. Úgy, hogy egyébként az ország szempontjából a legcsekélyebb praktikus értelme nem volt. Nem para, majd ha megint senki nem hív be minket azokra a tárgyalásokra, ahol fontos döntéseket hoznak, legfeljebb újra lehet szidni a köcsög libsiket! 

Kormányzati médiaalapítvány: Újra bepillantást kaphatunk a NER macsós működésébe. Úgy alázza Orbán a csahosait, mint jó parasztember az asszonyt, ha már az ostoba nem tudja kikerülni a vak komondort. 
Szegénykék, eddig is meg voltak sértődve, hogy az ellenzék, és igazából a sajátjaik is(, lásd nézettség/példányszámok, és pl Fábry,) propagandistának tartja őket. Most a Főnitől megkapták a bárcát is. 
De sebaj! Töltse el őket büszkeség, hogy milyen erős Uruk van! Bizony, ezt is megteheti!

Végignéztem néhány érintett oldalt, még csak nem is reagálnak. A Magyar Idők lehozta az MTI-hírt, nagyjából ennyi. Szegénykéknek még nem mondták meg, hogy mit is kell gondolni a fejleményekről. Nem is értem, hogy miért olvas az ember ballib hírportálokat! Igazából ők sem. Ezt onnan tudom, hogy erről ugyanis születnek elemzések"vitaműsorok"

Egyébként nem értem, miért jó ez a Fidesznek. Valaki segít? 
Az is érdekelne, hogyan kommentálja az egységsugarú kormánypárti, hogy Orbán megint teljesen nyilvánvalóan törvények fölött áll. Tehát diktátor. 

Jobbikos hangfelvételek: Aki hülye... Most kezdik felfogni a Jobbikban, hogy a hurok már rég a torkuk körül van. De úgy tényleg, igaziból. Ostobák és szűk látókörűek voltak egytől egyig, a saját kis szemétdombjukat vetítették ki az országra, majd csodálkoztak, hogy nem így működik a világ. 

Szávay visszavonulása nem egyedi eset. Vona vloggerkedik, a mihazánkosok visszakérték magukat a mátrixba náczulni. Morvai már a kampányban biztosította az új munkahelyét. Kialudt a tűz. Nem akarnak már harcolni, hogy teher a mandátum. Még havi egymisiért is. Az ájfón csak akkor raj, ha az jut róla eszedbe, mekkora istenkirály, nem pedig a szégyen. Bullshit, hogy le kellett mondania: kapott egy kifogást, hogy távozzon. Fognak még többen is...

Talán mégis érdemes lett volna a választások után bojkottálni a parlamentet, és lemondani kollektíven a képviselői helyekről. Az is röhejes lett volna, de legalább egy pillanatig olyan, mintha a saját kezükben lenne a sorsuk. 

Sárgamellényes szocik: :D ;'(

2 komment

Címkék: szánalmas jobbik szocik ceu társadalmi bűn NER


A bejegyzés trackback címe:

https://archiregnum.blog.hu/api/trackback/id/tr6614439398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.12.05. 23:25:49

"Egyébként nem értem, miért jó ez a Fidesznek. Valaki segít?"

Az alapítványi forma nagyjából érinthetetlen, jogon kívüli - *talán* ide merem érteni a célzott jogalkotást is, de az irgalmatlan botrány lehet - eszközöket leszámítva. Akkor meg kisebb gond is nagyobb lesz. (Ezt is Simicskától lesték el!)
Megint a ballasztot hajigálja ki a hajóból az élcsapat.

A szocikat minősíteni se lehet, szekunder szégyen már az is, ha meglátok egyet :-D

Tata86 2018.12.06. 00:17:28

@Counter: Nem győztél meg. Talán maxval ha jön, felhomályosít. :D

Btw: olvastad a linken a Médianéző eredményét! Há' még mindig ballib médiafölény van!
Szóval újbeszél ide, jólgondolosság oda, alapvetően a többség tudja, hogy a kormány úgy hazudik, ahogy van. Egyszerűen az ismert sz@r tűrhetőbb, mint a kaotikus phosch.